Traiteur 				      Soestronck
BUFFETTEN

Breughelbuffet - ?16,00

Gerookte Ename Abdijham, pistache worst, breughelkop, beenham, Fleur d'Ardenne, trappistenpat?, Petit Paris, Breydelspek.
Salade Bar : tomaten, gemengde salade, geraspte wortelen, geraspte knolselder, augurken & ajuintjes.
Sauzen : mosterd, pickles, mayonaise, tartaar.
Koude aardappelen & brood.

Koud buffet - ?20,00

Tomaat met grijze garnalen, gepocheerde noorse zalmfilet, gerookte zalm met ajuin & dille, eitje gevuld met mousse van makreel, rivierkreeftjes.
Ambachtelijk gekookte natuurham, gerookte Ename Abdijham, gebakken rundsfilet, kalkoengebraad.
Salad bar : tomaten, geraspte wortelen, gemengde salade, witte koolsalade.
Sauzen : mayonaise, cocktail & tartaar.
Koude aardappelen & pasta.

Koud buffet - ?26,00

Tomaat met grijze garnalen, gepocheerde noorse zalmfilet, gerookte zalm met ajuin & dille, eitje gevuld met mousse van makreel, rivierkreeftjes, langoustine, gerookte heilbot.
Ambachtelijk gekookte natuurham, gerookte Ename Abdijham, gebakken rundsfilet, kalkoengebraad.
Salad bar : tomaten, geraspte wortelen, gemengde salade, witte koolsalade verse princessenboontjes.
Sauzen : mayonaise, cocktail & tartaar.
Koude aardappelen & pasta.

Koud buffet - ?35,00

Gemondeerde tomaat met grijze garnalen, gepocheerd zalmhaasje met dille, ambachtelijk gerookte zalm met sjalot & bieslook, in olijfolie gebakken scampi.
Opgevuld eitje met mousse van vers gerookte makreel, langoustine, rivierkreeftje gerookte gamba's, licht gerookt forelhaasje.
Italiaanse Parmaham, gekookte Breydelham Elite, gebakken rundsfilet, gerookte eendenborstfilet.
Salad bar : tomaten, geraspte wortelen, gemengde salade, witte koolsalade, verse princessenboontjes.
Sauzen : mayonaise, cocktail & tartaar, vinaigrette.
Koude aardappelen & pasta.